top
 
EXHIBICIÓ DE KUNG-FU I TAI-TXI PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 28 de maig de 2014 15:23

El passat diumenge 25 de maig l’As. Esportiva d’Arts Marcials TA-MO va organitzar una “Exhibició de Kung-fu i Tai-txi” al pavelló municipal d’esports de L’Hospitalet Pio X, gràcies al gran esforç de gestió de la directiva de l’entitat en els temps difícils actuals on les dificultats per aconseguir col·laboradors no és una tasca gens fàcil.

A l’acte van participar també altres clubs de la FCK (ass. ENAN, Jose Mª Prat Wing Chun, Wushu SANCHAI, ass. XINHONG LAI, CETAI), tants com va ser possible, i que van enriquir l’esdeveniment aportant major diversitat i en un clima de cordialitat encomiable.

En total, l’acte va comptar amb més d’un centenar de participants i també va ser un èxit d’assistència de públic que va omplir tota una graderia.

La exhibició va començar amb la demostració d`habilitats dels més joves de l’entitat amfitriona en la modalitat de kung-fu, repartits per grups que anaven actuant, de forma alterna, mostrant tècniques, formes i combat, tant de mà buida com d’armes. Seguidament, va actuar el grup de defensa personal femenina que van mostrar amb realisme diverses tècniques de defensa contra agressions habituals. I finalment, el grup de tai-txi de l’entitat dirigits pel mestre Zhu.

Tot seguit, van actuar la resta d’entitats representant una petita mostra de la gran riquesa i diversitat de tècniques i formes que hi ha als diversos estils de kung-fu i tai-txi.

L’esdeveniment va finalitzar amb l’entrega de diplomes als participants així com obsequis pels més petits.

A l’acte també va assistir el regidor d’esports de l’Hospitalet, fet digne de reconeixement, més encara per esser jornada electoral i tenir molts altres compromisos.

Agrair la col·laboració de la FCK i de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de L’Hospitalet que han fet possible aquest esdeveniment. Tanmateix, agrair la participació i preparació prèvia dels mestres, instructors i alumnes de tots els clubs.

Manuel Gayobart

F.C.K. i D.A. - MAIG 2014

alt

 

.
Darrera actualització de dimecres, 28 de maig de 2014 15:30
 
ULTIMA NOTÍCIA
DONA I ESPORT
LLICENCIES ONLINE
COMPETICIONS ON-LINE
Avís legal