top
 
KenpoKarate_presentacion PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dijous, 21 de juliol de 2011 11:20

INTRODCUCCI√ď A ESPANYA

A comen√ßaments dels anys 70, Edward C. Sheppard, un militar de les Forces A√®rees Nord-Americanes va arribar a la base de Torrej√≥n de Ardoz (Madrid). Al 1972 obrir una escola en un petit barrac√≥ de la base, que servir de club per a soldats de ra√ßa negre. En 1973, de forma casual, es va incorporar als entrenaments el primer espanyol que arribaria a ser instuctor de Kajukenbo: √Āngel Garc√≠a-Soldado.

Al 1978, despres de la marxa de Sheppard als EUA, √Āngel Garc√≠a es faria c√†rrec d’un petit grup d’espanyols als quals va iniciar en el sistema, traslladant-se al Gimnasio Complutense, d’Alcal√° de Henares, convertint-se en la primera escola oficial de Kajukenbo d’Espanya.

Des d’aleshores el Kajukenbo no ha deixat de cr√©ixer per tot l’estat i Europa, de la m√† de Grand Master √Āngel Garc√≠a-Soldado, qui al 1986 va ser nomenat per Sijo Adriano Emperado el seu m√†xim representant europeu.

Actualment hi ha escoles representants de GM √Āngel Garc√≠a a quasi tot l’estat Espanyol i a pa√Įsos com: Fran√ßa, B√®lgica, Su√Įssa, M√®xic, Puerto Rico, i molts altres, continuant aix√≠ amb el treball de desenvolupament i expansi√≥ del Kajukenbo, com a prova de lleieltat i respecte a Sijo Adriano Emperado.

 

KAJUKENBO A CATALUNYA:

El Kajukenbo està introduit a Catalunya des dels anys 90 i actualment conta amb una sòlida base a través de les seves escoles.

En l’actualitat Isaac Carvajales (director del departament de Kenpo de la Federaci√≥ Catalana de Karate) i Marc Gallardo son els responsables del desenvolupament del sistema al nostre territori, sent els delegats oficials de GM Angel Garcia-Soldado.

.

Darrera actualització de dimecres, 26 d'octubre de 2011 18:34
 
ULTIMA NOT√ćCIA
DONA I ESPORT
LLICENCIES ONLINE
COMPETICIONS ON-LINE
AvŪs legal